Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان با اشاره به ارزیابی خسارت‌های زلزله مسجدسلیمان با حضور ۱۵ گروه ارزیاب گفت: ۵ هزار واحد مسکونی تاکنون خسارت دیده مورد ارزیابی قرار گرفته‌ است. ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، کیامرث حاجی‌زاده امروز در دیدار با آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در تشریح آخرین وضعیت سیل خوزستان و زلزله در مسجدسلیمان اظهار داشت: به منازل در شهرستان مسجدسلیمان بین 10 تا 100 درصد بر اثر زلزله خسارت واقع شده و در همین راستا سامانه ثبت خسارت راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ارزیابی خسارت‌ها با حضور 15 گروه ارزیاب، بیان کرد: خسارت آسیب‌دیدگان همچون زلزله کرمانشاه بعد از ارزیابی پرداخت می‌شود و تاکنون 5 هزار چادر، چندین هزار آب بسته‌بندی و تعدادی بسته‌های مواد غذایی و بهداشتی در میان زلزله‌زدگان توزیع شد.

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان در تشریح اقدامات لازم برای منازل در معرض خطر یا غیرقابل سکونت، ادامه داد: مصوب شده است که زلزله‌زدگان در مسکن مهر یا منازل هوانیروز مستقر و در غیر این صورت کانکس در اختیار آنها قرار بگیرد و تاکنون 5 هزار واحد مسکونی خسارت دیده مورد ارزیابی قرار گرفته‌ است.

وی به وقوع دو بحران سیلاب و خشکسالی در سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: بعد از این اتفاق‌ها شاهد زمین‌لرزه در شهرستان مسجدسلیمان بودیم که در این نتیجه دو گسل لهبری و گسل مسجد سلیمان فعال شدند که امکان خسارت بسیار بالا وجود داشت.

حاجی‌زاده با بیان این‌ که برخی مناطق شهرستان مسجدسلیمان در زمینه زیرساخت‌ها فاقد شرایط مناسب هستند، گفت: توجه به راه‌های مواصلاتی، وضعیت توزیع آب شرب آشامیدنی و رفع محرومیت‌زدایی در این مناطق بسیار با اهمیت است.

آخرین وضعیت روستای گلگیر مسجد سلیمان بعد از وقوع زلزله به روایت تصویرخسارت زلزله در روستای گلگیر مسجدسلیمان به روایت تصویراهواز|آرامش به بخش گلگیر شهرستان مسجدسلیمان بازگشت + تصویر

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با تأکید براینکه استان به دلیل بحران‌ها و شرایط خاص نیازمند نگاه ویژه است، بیان کرد: خوزستان در سه سال اخیر در شرایط بحرانی مدیریت شده البته این بحران نتیجه امروز و دیروز نیست.

وی بخشی از بحران‌های استان خوزستان را ناشی از تغییرات اقلیمی و شرایط جغرافیایی برشمرد و ادامه داد: بخش دیگری از بحران‌های استان به دلیل تدبیرها و تصمیم‌های نادرست است و در خوزستان زیرساخت‌های مناسب وجود ندارد.

حاجی‌زاده با اشاره به اثرگذاری عدم اجرای پیوست‌های زیست محیطی برخی از طرح‌ها و پروژه‌های ملی در ایجاد بحران، گفت: بحران گرد و خاک در استان خوزستان نتیجه دهه‌های گذشته است.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به آتش‌سوزی منابع طبیعی به عنوان دیگر بحران استان اظهار داشت: در سال گذشته 40 درصد آتش‌سوزی‌ها در استان اتفاق افتاده که در سطح مناطق جنگلی، مراتع و بخش صنعتی بود.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند

ایسنا/خوزستان معاون آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز از تجلیل ۵۳ استاد، کارشناس و استادبازنشسته و سرآمد آموزشی به مناسبت هفته معلم خبر داد.

رحیم پیغان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به مناسبت هفته معلم و بزرگداشت شهید مطهری، سرآمدان آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز در رده‌های استادان، کارشناسان و استادان بازنشسته تجلیل خواهند شد. همچنین از معاونان آموزشی نمونه و گروه‌های آموزشی نمونه تقدیر می‌شود. در مجموع  از ۵۳ نفر از استادان، پیشکسوتان و کارشناسان آموزشی نمونه، تقدیر خواهد شد.

وی با اشاره به شاخص‌های انتخاب اساتید نمونه آموزشی، ادامه داد: یکی از شاخص‌های انتخاب استادان برتر آموزشی، ارزیابی دانشجویان در پایان هر نیم‌سال تحصیلی است. این ارزیابی از نظرهای متفاوتی از جمله حضور در کلاس درس، کیفیت تدریس حضور در کلاس، نحوه برخورد و رفتار با دانشجویان و همکاران، کارایی و... انجام می‌شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در نهایت استادی که بالاترین ارزیابی را کسب کند، توسط مدیر گروه رشته و معاون آموزشی دانشکده ارزیابی و سپس به عنوان استاد نمونه معرفی می‌شود. از هر دانشکده یک تا سه نفر به عنوان استادان نمونه آموزشی انتخاب می‌شوند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصاویری از حضور ساکنان خسارت دیده در امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • حضور دادستان شفت در بین ساکنان خسارت دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء